Tabu kupa 2018

Tisztelt Sporttársak!

Szeretettel köszöntelek benneteket a tradicionális hajók számára 20. alkalommal rendezett jubileumi Tabu Kupán. Hihetetlen, hogy már két évtizede kerül megrendezésre ez az esemény. Tavaly első alkalommal rendeztünk Bujtor István emlékére a versenyt, melyből hagyományt kívántunk teremteni.
A program egy prológ oldtimer autófelvonulással kezdődik. Augusztus 17-én, pénteken 11 órakor a balatonfüredi Bujtor István szobornál megemlékezést tartunk, majd a tavalyi évhez hasonlóan előbb a tihanyi Echo étteremhez vonulunk az oldtimer autókkal, majd folytatjuk utunkat a dörgicsei veterán autó múzeumhoz. A következő megálló Alsóörs lesz, ahol a kikötő előtti téren mutatjuk be a régi autócsodákat, majd Balatonkenesén a Széchényi Parkban tartunk kiállítást és a Hotel Marina Port teraszán díjkiosztóval zárjuk a napot.
Augusztus 18-án reggel indul a Tabu Kupa, amely idén is egyben az összevont cirkáló osztály ranglista futama. Találkozónk idei fő támogatója a BMW Hungária és a Schneider Autóház, valamint a Vabeko Kft., a helyszínt a Kenese Marian Port biztosítja. A hagyományoknak megfelelően a kiváló borokról a Jammertal pincészet gondoskodik, idén a rendezvényünket a Csíki Sör is támogatja. Külön köszönjük a SIAD, a Fototronic Kft. és a Magyar Vitorlás Szövetség folyamatos támogatását.

Minden résztvevőnek kellemes időtöltést, a vitorlázóknak jó szelet kívánok!

A verseny elnevezése: BMW-Tabu Oldtimer Kupa 2018 Bujtor István emlékverseny
A verseny időpontja: 2018. augusztus 18. szombat
Nevezés helye: Kenese Marina-Port rendezvénysátor
Nevezés időpontja: augusztus 17. péntek 18-21 óra
augusztus 18. szombat 7-9 óra
augusztus 18. szombat 10 óra 30 perc
A túraverseny résztvevőinek díjkiosztója: augusztus 18-án 18 órakor, a Móló-party 19 órától lesz a Kenese Marina-Portban
Kapcsolat: Dr. Kollár Lajos
Molnár Gitta

Pécsi Újság - 2019. július 11.

Idén is megrendezik a Tabu Kupát a Balatonon - Igazi turisztikai attrakciónak számít